Kružne ture

kruzne ture na dalekim destinacijama

Kružne ture

Doživite destinaciju iz sasvim posebnog ugla!

Najbolji način da upoznate svet jeste da svako putovanje apsolutno prilagodite vašim željama – a upravo sa Dertour-om su Vam na raspolaganju beskrajne mogućnosti za organizaciju odmora baš po vašoj meri. Apsolutno individualno, istražite prirodne lepote i kulturna bogatstva najatraktivnijih destinacija sveta, osetite duh starih vremena i prepustite se svim čarima raskošnog luksuza – uz našu ponudu standardnih i Deluxe privatnih tura, kao i  raznovrsnih grupni tura, Vaša putovanja će biti potpuno autentična… baš kao i Vi! Za nas ne postoje granice niti šabloni po kojima kreiramo nezaboravna iskustva. Vaša avantura započinje izborom željene destinacije, a nastavlja se dodatnim sadržajima vrhunskog kvaliteta koji su Vam na raspolaganju, nakon što smo ih pažljivo odabrali za Vas. Uživajte u kreiranju samo Vaše autentične avanture, uz podršku Dertour agenata koji svoje bogato iskustvo stavljaju u službu Vašeg nezaboravnog putovanja.

IZDVAJAMO IZ PONUDE

INDIJA – RADŽASTAN I ZLATNI TROUGAO

Indija – živopisna, raznovrsna, uvek misteriozna, puna mitova i bajki. Ovo putovanje odvešće Vas u Radžastan, bivše kraljevstvo velikih mogula i radža. Tamo se nalazi i velelepni Tadž Mahal, spomenik besmrtne ljubavi. Gostoprimstvo Indijaca biće doživljaj koji ćete zauvek pamtiti.

14 dana

Cena po osobi od € 1.699

Termini polazaka: u periodu 05.09. – 14.11.2018.

Garantovani polazak u terminu 12.09.2018.

Kontaktirajte nas za detaljan opisi ture. 

tura po indiji
putovanje na tibet

KINA I TIBET

Znamenitosti Pekinga u kombinaciji sa mistikom “Krova sveta”

Istražite drevni carski grad u srcu Pekinga, iz čijih palata su tokom “Srednjeg kraljevstva” vekovima vladale poznate dinastije. A zatim doživite mistični Tiber i osetite duh ovog jedinstvenog područja, koji monasi neguju u brojnim manastirima i hramovima. Poseban doživljaj predstavlja vožnja najvišom železnicom na svetu, od mesta Xininga do Lase, kroz neverovatne krajolike veličanstvenih Himalaja. U Lasi ćete obići izuzetnu palatu Potala koja očarava svojim izgledom, a u mestu Chengdu imaćete priliku da se upoznate sa ljupkim pandama, zaštitnim znakom ovih prostora.

13 dana

Cena po osobi od € 2.588 (u dvokrevetnoj sobi)

Termin putovanja: 09.10. do 21.10.2018.

Kontaktirajte nas za detaljan opisi ture. 

ČILE I ARGENTINA

Od Anda do Ognjene zemlje

Doživite najbolje od Čilea i Argentine! Ovo putovanje kombinuje kosmopolitski duh glavnih gradova Santiago de Čile i Buenos Airesa sa jedinstvenim prirodnim lepotama obe zemlje. Otkrijte pejsaže
Nacionalnog parka Torres del Paine i divite se gigantskim glečerima Patagonije. Produžite svoj boravaka iskustvom posebne vrste – posetom spektakularnim Iguasu vodopadima.

13 dana (mogućnost produžetka na 15. dana za posetu Iguasa vodopadima)

Cena po osobi od 4.699 €

Produžetak Iguasa: cena po osobi od 595 €

Termini ture: 29.09.2018. – 20.03.2019.

Garantovan polazak u terminu 27.10.2018.

Kontaktirajte nas za detaljan opisi ture. 

Prikaži manje
putovanje u argentinu

POGLEDAJTE I OSTALE AKTUELNE TEME