Jamajka

Jamajka

It’s all right!

Od svakog jutarnjeg prekrasnog izlaska sunca do ponovnog susreta sa večeri, Jamajka predstavlja veličanstvenu paletu boja, kaleidoskop lepote koja čini ovo ostrvo jednim od najdragocenijih karipskih dragulja. To je destinacija jedinstvenih iskustava, raznovrsnih aktivnosti, prekrasnih pejzaža i tople dobrodošlice. Nijedno mesto na zemlji ne pruža opseg atrakcija i kulturne raznolikosti koji se mogu naći ovde. Nijedno mesto na Zemlji nema takvu energiju. Nijedno mesto na zemlji ne sija kao ona. Jamajka – mesto gde je sve u redu! It’s All Right!

Sadržaji za svačiji ukus

Da li odmor vidite kao priliku da se opustite u rizortu koji ispunjava sve vaše želje, ili ipak uvek želite da doživite i nešto više od opuštanja na plaži i bazenu? Ma kojoj grupi da pripadate, Jamajka će apsolutno zadovoljiti sva vaše očekivanja i želje!

Veliki izbor odličih rizortova različitih kategorija, uglavnom lociranih direktno na belim peščanim plažama sa najlepšim tirkiznim more, odličan su izbor za parove koji žele u potpunosti da se posvete sebi. Sa druge strane, destinacija obiluje dodatnim sadržajima koji će od vašeg odmora napraviti avanturu za pamćenje. Jahanje je jedna od omiljenih aktivnosti na Jamajci, a zatim i vožnja panoramskim bobom, plivanje sa delfinima, skakanje sa stena kod popularnog Rock House-a ili odlazak na vodopade čija lepota hipnotiše. Jedno je sigurno – odmor na Jamajci donosi priliku da uživate u prelepoj prirodi, odličnim hotelima i sadržajima koje ćete obožavati…

Bob Marli – legenda koja živi

Poznati rege muzičar je svakako najpoznatiji stanovnik Jamajke, čiji uticaj i značaj na kulturu i popularnost zemlje ostaju i dalje neprevaziđeni. Svojim omamljujućim rege bitovima uspe je da sa ovog malog karipskog ostrva pošalje veliku poruku u čitav sve o ljubavi, solidarnosti i jedinstvu, verujući da sve ljude povezuju iskonske vrednosti i saosećanje.

U Bob Marly Museum moćićete bliže da se upoznate sa njegovoim životom i sigurno osetite energiju koja ga je vodila. Muzej s enalazi u njegovoj nekadašnjoj kući, a osnovala ga je njegova žena, čuvena Rita Marley.

Muzej poseduje i dobro opremljen teatar od 80 sedišta, fotografsku galeriju, prodavnicu ploča i suvenira ispunjene širokim spektrom memorabilija. Opustite se i uživajte u raskošnom obroku u One Love Cafe nakon završetka obilaska koji vam pruža pogled na svaki aspekt ove velike jamajčanske legende.