Medeni mesec

Medeni mesec u raju

Dobri razlozi za putovanja sa DERTOUR-om:

Više izbora, više pogodnosti, više slobode
DO 100% POPUSTA ZA MLADU

Svaka ljubavna priča je univerzum za sebe. Baš zato svakoj individualnoj želji pristupamo kao posebnom izazovu i prilici da od Vašeg venčanja i/ili medenog meseca napravimo bajku koju ćete čitavog života prepričavati. Prilikom odabira idealne destinacije za ovu slatku priliku, na raspolaganju su vam najrazličitije mogućnosti, od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima. Svi oni koji osim medenog meseca žele da i sudbonosno “DA” izgovore u nekom egzotičnom ili uzbudljivom ambijentu, naša bogata ponuda i apsolutno individualan pristup obezbeđuju kreiranje potpuno jedinstvene priče. Raskošna egzotika uz zalazak sunca na plaži od najfinijeg peska, ili dinamičnost velikog grada koji nikada ne spava – izbor je samo na Vama! Uživajte u kreiranju samo Vaše romantične avanture, uz podršku Dertour agenata koji svoju ekspertizu u organizaciji ovakvog tipa putovanja stavljaju u službu Vašeg nezaboravnog iskustva, vodeći računa da svaki detalj bude u skladu sa Vašim željama!

TOP DESTINACIJE ZA MEDENI MESEC

Ali to nije sve! Želite ne samo medeni mesec, već i venčanje na egzotičnoj destinaciji?

Preuzmite našu brošuru Venčanja & medeni mesec 

Naš tim iskusnih eksperata će se pobrinuti da sve bude baš kako ste zamislili! Početak zajedničkog zivota obično donosi velike izazove po pitanju organizacije i pripreme svadbene ceremonije. Ali uz našu potpunu podršku naših, stvari se značajno menjaju –
svima onima koji žele da izgovore sudbonosno “DA” u nekom egzotično ili uzbudljivom ambijentu, naša raznovrsna ponuda i apsolutno individualan pristup obezbeđuju kreiranje potpuno romantične avanture bez mnogo stresa. Bogato iskustvo u organizaciji ovakvog tipa putovanja stavljamo u službu vašeg nezaboravnog iskustva, pri čemu se vodi računa da svaki detalj bude u skladu sa svim vašim željama. Prilikom odabira idealne destinacije za ovu slatku priliku, na raspolaganju su vam neograničene mogućnosti – Maldivi, Sejšeli, Mauricijus, Bahami, Barbados, Jamajka, Havaji, Las Vegas – a izbor je samo na vama!

medeni mesec dubai
deluxe medeni mesec

DERTOUR Deluxe medeni mesec

Za one koji očekuju više!

Za neponovljiv doživljaj i iskustvo putovanja birajte naše DERTOUR Deluxe ponude, koje će vaše svadbeno putovanje podići na najviši mogući nivo. Mladencima su na raspolaganju najprestižniji hoteli na svetu, koji svojom personalizovanom uslugom ne ostavljaju ni jednu želju neostvarenu. VIP transfer, privatna vila sa bazenom, 24h usluga batlera – mi imamo odgovor i na očekivanja najzahtevnijih gostiju.

Prikaži manje