DERTOUR Deluxe

Najekskluzivnija putovanja.

Za luksuz bez kompromisa.

Dobrodošli u svet najluksuznijih hotela na svetu! Ukoliko je ultimativni luksuz ono što želite od svog odmora, kao i specijalne pogodnosti i apsolutno personalizovana usluga, onda je DERTOUR Deluxe segemnt naše ponude pravi odgovor na sva vaša očekivanja.

Šta bi za vas bilo najluksuznije putovanje? Ako postavite sebi ovo pitanje i pokušate da na njega date potpun odgovor, sigurni smo da ćete shvatiti da to ustvari i nije tako lako – kao i kod bilo kog drugog individualnog putovanja, tako i kod onih luksuznih ne postoje ograničenja. Za nekoga je to prepuštanje atmosferi prestižnog hotela sa 6* ili ručak u podvodnom restoranu, dok je za druge vrhunac luksuza obilazak glečera Grenlanda ili safari u Africi – jedno takvo putovanje može biti apsolutno jedinstveno, nešto što možda niko pre vas nije iskusio. Naša dugogodišnja praksa u kreiranju najluksuznijih putovanja čini nas pionirom u ovoj oblasti, a zatim i liderom koji je jedini u mogućnosti da odgovori na želje najzahtevnijih klijenata.

Luksuzna krstarenja

Iskustvo na najvišem nivou

U sklopu DERTOUR Deluxe ponude na raspolaganju su vam i najekskluzivnija krstarenja, i to na svim morima sveta. Birajte luksuzne jedrenjake, jahte, kruzere, i doživite posebna isksutva koja ćete pamtiti celog života.

Sa DERTOUR Deluxom ne postoje granice! Put oko sveta u trajanju od 3 meseca, obilazak glečera na jugu Američkog kontinenta, istraživanje prelepih Fjordova na severu Evrope – sve ono što ste oduvek želeli a možda nista znali kako da realizujete na najbolji način dostupno vam je uz podršku tima profesioanlanca koji će svaku vašu želju pretvoriti u realnost.

Očekujte besprekorno iskustvo putovanja, potpunu podršku naših agenata 24/7 kao i uslugu po najvi[im svetskim standardima.

NAJPOPULARNIJI DERTOUR DELUXE HOTELI