Dertour agenti

Postanite Dertour expert za individualna putovanja brzo i jednostavno!

 

Pozivamo vas da postanete deo DER Touristik porodice udružene u zajedničkoj misiji kreiranja besprekornih putovanja.

Pošaljite nam prijavu sa osnovnim podacima vaše agencije na e-mail adresu agentskiservis@dertour.rs, a u roku od 24h će vas kontaktirati naš Agentski servis sa svim detaljim u vezi sklapanja saradnje.

Iskustva naših agenata

Jammark, Zagreb

Zadovoljni smo sa višegodišnjom suradnjom sa uredom DERTOUR GmbH Belgrade (i Deutschland). Možemo pohvaliti široku ponudu destinacija i programa, te kvalitetu usluge kako na individualnim, tako i na grupnim programima. Nadamo se da će se naša uspješna suradnja nastaviti i dalje.

Vedrana Selimbegović, Sales manager

Travel House, Beograd

Dertour je već duži niz godina jedan od najomiljenijih touroperatora kod naših stalnih klijenata. Ne samo zbog odlične i pouzdane usluge koju pruža svojim putnicima, već i zbog sjajneraspoloživosti, povoljnih cena i sigurnosti, sve su to razlozi koji ga izdvajaju u odnosu na druge partnere.

Saradnja sa Dertour Call Centrom je izuzetna, kolege su uvek brze, tačne i detaljne. Uvek su na raspolaganju i voljni da pruže podršku i pomoć. Pored toga, agentima se pruža pregršt mogućnosti za putovanja iz godine u godinu, i na taj način se stiču nova i neprocenjivaiskustva, uz prijatno druženje sa kolegama i upoznavanje novih destinacija i kultura.

A sve to su i razlozi zbog kojih je Dertour omiljen kod svih agenata.“

Borjana Marić, Savetnik za putovanja

iTravel, Beograd

Obzirom da imamo dugogodišnju saradnju, pre svega moram da naglasim da smo veoma zadovoljni našom komunikacijom: sve informacije koje su nam potrebne vezano za organizaciju putovanja stižu na vreme uz izuzetnu susretljivost, profesionalnost i ažurnost. Kako često imamo različite zahteve koji nekada i nisu u standardnoj ponudi organizatora, kolege iz Call Centra se izuzetno trude da ostvare specijalne zahteva putnika.

I upravo je to nešto što bismo posebno istakli kao specifičnost Derotur-a velika fleksibilnost i brojne mogućnosti za kreiranje putovanja baš po ličnim željama putnika. Takođe želim da istaknem da nas izuzetno raduju Fam Trip-ovi koje Dertour sada sve češće organizuje, a koji predstavljaju sjajnu priliku da se naši agenti upoznaju kako sa destinacijom tako i sa hotelima, što u našem slučaju uvek podstiče prodaju Derotur-ovih aranžmana.

Još jednom bismo iskoristili priliku da se zahvalimo da nagradnom putovanju koje smo dobili za Tajland, kao agencija koja je imala najviše prodatih aranžmana za ovu destinciju u predhodnom periodu.

Jovana Spasojević, General manager

Reisebüro, Sarajevo

Prije svega, istakla bih da je Dertour naš omiljeni partner za saradnju, kada su u pitanju turistički aranžmani.Obzirom da smo mi agencija koja se opedjelila za ponudu individualnih turističkih putovanja, na našem tržistu, Dertour-ova podrška nam je od izuzetnog značaja. Fenomenalan izbor hotela, tačni i sigurni transferi, izuzetno kvalitetna i raznolika ponuda fakultativnih izleta i profesionalno organizovanih tura, kao i niz dodatnih usluga koje Dertour pruža na svim svjetskim destinacijama i to po veoma konkuretnim cijenama, značajno su obogatili našu ponudu, kao i sam poslovni imidž naše agencije.

Zahvaljujući našoj saradnji s Dertour-om, izdvojili smo se na domaćem tržištu kao agencija koja i najzahtjevnijim putnicima može pružiti savršen odmor, baš po njihovoj mjeri. Ljubazna i profesionalna podrška naših kolega u Beogradu, takođe je veliki oslonac i predispozicija za nastavak naše uspješne saradnje.

Elma Jamak Radić, Vlasnik i direktor

Travel Boutique, Beograd

Uspešna saradnja sa Dertour-om traje više od 8 godina i na obostrano zadovoljstvo ćemo i u budućnosti našim klijentima u Srbiji i regionu nuditi individualna putovanja po nemačkim standardima. Kvalitet i raznovrsnost turističke ponude, daju agentima velike mogućnosti da svojim klijentima kreiraju putovanje baš po njihovim zahtevima i pruže najbolji servis.

Izuzetno je važno što tokom boravka na destinaciji, putnici i agenti imaju podršku lokalnih Dertour predstavnika, a takođe je dragocena i kontinuirana podrška Call Centra u Beogradu.

Ana Petrović, General manager